Friday, December 19, 2008

Repair Torn Bathroom Green Sheetrock Paper

Medical records

With the Regional Law 41 dated 19/12/2003, the Veneto region abolished the requirement of the Health Booklet for employees and owners of food operations, a rule which has as the ultimate guarantee of food safety and the reduction of diseases transmissible through food, goals These can be reached through the work of training and updating of food. In practice, the issue or renewal of the Health Booklet is replaced dalla partecipazione, idoneamente documentata, a corsi di formazionee/o aggiornamento in materia di igiene degli alimenti ed autocontrollo.
La legge ha previsto una distinzione tra "manipolazione e contatto con l'alimento"(somministrazionebevande e alimenti, cuochi, pizzaioli, camerieri, etc.) e la non manipolazion(es.vendita prodotti confezionati). In questo caso gli operatori devono comunque ricevere una adeguata informazione riportata sul decalogo denominato "Norme comportamentali per una preparazione sicura degli alimenti". Nel primo caso invece รจ prevista la partecipazione al corso di cui sopra che ha la durata di 3 orecomplessive con esame finale scritto (questionario di 15 domande). Alla fine del corso, superato l'esame, viene subito issued the "Training Booklet" which will renewed every three years .

the following link you can find the text of the law:
http://www.consiglioveneto.it/crvportal/leggi/2003/03lr0041.html

0 comments:

Post a Comment